ONLINE BRONEERING

A LA CARTE RESTORAN

                                                                      

MENÜÜ 2015

EELROAD

Suitsuvines tomati-avokaadodoomino
vaniljemarinaadi, värskete krõmpsuvate salatilehtedega, oliiviõlitolmu ja tomativeega

13€

Variatsioone Peipsi kurgist
Kalamatsi meierei kitsejuustu, peedikaaviari ja Kristallkümmelivahuga (L)

13€

Tammekäära talu lakitud angerjas
suitsutatud kartuli, spargli, rõikatofu, rohelise õuna ja yusupärlitega (L,M)

17€

Järveotsa vutt
(filee, kintsuconfit, süda ja krõbe muna)

grillitud porru, noorte porgandite, suhkruherneste, rukkileivalaastude ja tsitrusekastmega (G,L)

17€

Eestimaa lihaveisetartar
krõbedate kapparite, vodkamajoneesi ja röstsaiaga (G,L,M)

19€

Röstitud pardimaksa foie gras
selleri-kohvipüree, vaarikaküpsise, värskete marjade ja kohvi-rukkipuruga (G,L)

19€

Barentsi mere kuningkrabi
fennelipüree ja -svammi, tillikreemi ja tapioca-wakame vinegretiga (L,M)

24€

Klassikaline must kaaviar
tatrajahupliinide, punase sibula, sidruni, keedumuna ja hapukoorega (G,L,M)

99€

 

Sisaldab:  G – gluteen; L – laktoosi; M – mereande; P – pähkleid

 

SUPID

Külm gazpacho Cantaloupe melonist
röstitud paprika- chorizo espumaga (G)

11€

Võrratu linnukeelepuljong ürtidega
pardikeele, „Borettana“ sibula, porgandite, väikeste seente ja brokkoli cous-cousiga (G)

14€

 

Sisaldab:  G – gluteen; L – laktoosi; M – mereande; P – pähkleid

 

PEAROAD

Punapeedi risotto aasta vanusest Acquerello riisist
roheliste taluaedviljade ja Võru juustumeistrite  Forte Speciale  juustuga (L)

18€

Kullatud pardimuna
värviliste aedviljade tart’i, murtud munakollase, petigeeli ja koriandrivinegretiga (L)

24€

Saaremaa Torgu talu mägihõrnas
tiigerkreveti, safrani-kartulipüree, tempuras tomatite ja spinativelouté’ga (G,L,M)

28€

Röstitud kaelustuvi, pärlkana ja pardifilee
ahjus küpsetatud petersellijuure, peedikuubikute, kumquati,
musta oliivi mulla ja leedriõie-valge veini kastmega (P)

28€

Võis praetud vasikafilee
noorte kartulite, sibula confit’, hooaja seente, parapähkli-petersellipüree ja punase veini kastmega (L,P)

28€

Madaltemperatuuril küpsenud lambakael
baklažaanipüree, karulauguhõnguliste värviliste aedviljade, fermenteeritud musta küüslaugu  ja
lamba demi-glace’ga (L)

28€

 

Sisaldab:  G – gluteen; L – laktoosi; M – mereande; P – pähkleid

 

DESSERDID

Valrhona šokolaadid koos sõprade
kookosekreemi, kirsikompoti ja karamellmandlitega (G,L,P)

11€

Külm Matcha tee
küpsetamata juustukoogi ja musta seesami jäätisega (L,P)

11€

Meie Pavlova
vaniljekreemi, värskete marjade ja mündi-laimijäätisega (L)

11€

Rabarber ja galangali juur
galangali-pähklibesee, rabarbrivõi, küpsise-galangali puru ja rabarbrisorbeega (G,L,P)

11€

 

Ammende jäätise- ja sorbeevalik (G,L,P)
(päeva valikut küsi teenindajalt)

3€

Parimad Eesti ja Euroopa piimaühistute ja talude juustud (G,L,P)

12€

Sisaldab:  G – gluteen; L – laktoosi; M – mereande; P – pähkleid

 

Chef de Cuisine Marko Lumera