A la Carte restoran - Ammende Villa
ONLINE BRONEERING

A LA CARTE RESTORAN

                                                                      

MENÜÜ 2015

EELROAD

Suitsuvines tomati-avokaadodoomino
vaniljemarinaadi, värskete krõmpsuvate salatilehtedega, oliiviõlitolmu ja tomativeega

13€

Erinevate tekstuuridega Peipsi kurgid
Kalamatsi meierei kitsejuustu, peedikaaviari ja Kristallkümmelivahuga (L)

13€

Tammekäära talu lakitud angerjas
suitsutatud kartuli, spargli, rõikatofu, rohelise õuna ja yusupärlitega (L,M)

17€

Järveotsa vutt
(filee, kintsuconfit, süda ja krõbe muna)

grillitud porru, noorte porgandite, suhkruherneste, rukkileivalaastude ja tsitrusekastmega (G,L)

17€

Barentsi mere kuningkrabiterriin
fennelipüree ja -svammi, tillikreemi ja tapioca-wakame vinegretiga (L,M)

18€

Eestimaa lihaveisetartar
krõbedate kapparite, vodkamajoneesi ja röstsaiaga (G,L,M)

18€

Röstitud pardimaksa foie gras
selleri-kohvipüree, vaarikaküpsise, värskete marjade ja kohvi-rukkipuruga (G,L)

19€

Klassikaline must kaaviar
tatrajahupliinide, punase sibula, sidruni, keedumuna ja hapukoorega (G,L,M)

99€

 

Sisaldab:  G – gluteen; L – laktoosi; M – mereande; P – pähkleid

 

SUPID

Külm gazpacho Cantaloupe melonist
röstitud paprika- chorizo espumaga (G)

9€

Võrratu linnukeelepuljong ürtidega
pardikeele, „Borettana“ sibula, porgandite, väikeste seente ja brokkoli cous-cousiga (G)

13€

 

Sisaldab:  G – gluteen; L – laktoosi; M – mereande; P – pähkleid

 

PEAROAD

Kullatud pardimuna
värviliste aedviljade tart’i, murtud munakollase, petigeeli ja koriandrivinegretiga (L)

24€

Punapeedi risotto aasta vanusest Acquerello riisist
roheliste taluaedviljade ja Võru juustumeistrite  Forte Speciale  juustuga (L)

24€

Saaremaa Torgu talu mägihõrnas
tiigerkrevetiga, safrani-kartulipüree, tempuras tomatite ja spinativelouté’ga (G,L,M)

24€

Küülikuliha ja -maks mitmel moel
lillkapsa panna cotta, krõmpsuvate sparglite, marineeritud rabarberi ja porgandi-vaniljekastmega (L)

24€

Võis praetud vasikafilee
noorte kartulite, pärlsibulaconfit’, mürkliseente, parapähkli-petersellipüree ja punase veini kastmega (L,P)

24€

Madaltemperatuuril küpsenud lambakael
baklažaanipüree, karulauguhõnguliste värviliste aedviljade, fermenteeritud musta küüslaugu  ja
lamba demi-glace’ga (L)

24€

 

Soovi korral tellige pearoale lisaks:

Roheline suvesalat balsamico vinegretiga
Taluaia köögiviljad (porgand, lillkapsas, brokkoli, suhkruhernes, suvikõrvits)
Võiga praetud noored kartulid värske tilliga (L)
Kartulipüree (L)

4€


Sisaldab:  G – gluteen; L – laktoosi; M – mereande; P – pähkleid

 

DESSERDID

Valrhona šokolaadid koos sõprade
kookosekreemi, kirsikompoti ja karamellmandlitega (G,L,P)

11€

Külm Matcha tee
küpsetamata juustukoogi ja musta seesami jäätisega (L,P)

11€

Meie Pavlova

vaniljekreemi, värskete marjade ja mündi-laimijäätisega (L)

11€

Rabarber ja galangali juur
galangali-pähklibesee, rabarbrivõi, küpsise-galangali puru ja rabarbrisorbeega (G,L,P)

11€

 

Ammende jäätise- ja sorbeevalik (G,L,P)
(päeva valikut küsi teenindajalt)

3€

Parimad Eesti ja Euroopa piimaühistute ja talude juustud (G,L,P)

15€

Sisaldab:  G – gluteen; L – laktoosi; M – mereande; P – pähkleid

 

Chef de Cuisine Marko Lumera