ONLINE BRONEERING

JÕULUMENÜÜ

JÕULUMENÜÜ

Kehtib 2. detsember 2013 kuni 6. jaanuar 2014

EELROAD

Võru „Forte Special” juustu- crème brûlée langenud lehtedel küpsetatud
aedviljade ja tomati- võikastmega
7 EUR

Küpsetatud austrid austrikreemi, talvise meloni, vaniljemaitseliste aedviljade
ja peedikastmega
7 EUR

Soja-meeglasuuriga vutiliha apelsinipüree, punases veinis hautatud endiivia,
safranimaitslise šalottsibula, tsitrusesoolaga kaetud filotaignatiku
ja datli-karrikastmega
7 EUR

Veisesabapall pardimaksaga ahjus küpsenud juurselleri, Savoy kapsa,
seente, pohlageeli ja ploomikastmega
7 EUR

SUPP

Lillkapsa püreesupp suitsutatud sealiha, kammkarbiliha, pardiliha,
saiakuubikute ja krõbeda peediga
7 EUR

PEAROAD

Pannil praetud forellifilee fenneli- karulaugupüree, köömnemaitselise petersellijuure, grillitud hurmaa ja sidruni-konjaki sabayon’iga
21 EUR

Mulgimaa pardifilee koos pardijalaterriiniga violetse kartulivaiba, datli- ja naerisekuubikute, ebaküdooniageeli ja graanaatõunakastmega
21 EUR

Madaltemperatuuril küpsetatud seakõht pärlsibula, kartulikonfii,
oma maja sinepiseemne-hapukapsaga, koduaia õunte ja verikäkikastmega
21 EUR

Eestimaa veisefilee sõstrasoolase mustjuure, ahjus küpsetatud
värviliste aedviljade, magusa punase sibula ja punase veini kastmega
21 EUR

DESSERDID

„Ujuv saar“ maasikakompoti, vanillikreemi ja piparkoogikõrsikuga
8 EUR

Datli - toffe puding karamellkastme ja oma maja kuivatatud puuviljadest jäätisega
8 EUR

Õun ja karamell - karamelli-pudingukook kreeka pähkli moosi, pošeeritud õuna
ja oma maja õunajäätisega
8 EUR

Eesti talude juustud „Mustjala“ sinepite ja tšatnitega
10 EUR

Suupisted portveiniga Taylors’ Late Bottled Vintage 2008 (6cl)
Kuivatatud puuviljad ja marjad: greibid, kirsid, maasikad, rosinad, datlid,
banaanid, viigimarjad. Pähklid ja šokolaad: mandlid, indiapähklid,
maapähklid, tume šokolaad
10 EUR

Chef de Cuisine Marko Lumera